zondag 27 mei 2012

Wildbreien dag van het park 27 mei 2012

Wat een prachtig weer vandaag. Zoals gezegd heb ik samen met DH de fiets gepakt en door peerdsbos de weg richting kasteel Schoten gefietst. Het was rond 10,30 dat we arriveerden.
Sonja en de collega's hadden het mooi voor elkaar gekregen en niet één, niet twee maar drie bomen een jasje kunnen passen!
Waar staan nu de naald en draad bomen?
Wel hier op deze foto zie je de poort en het kasteel op de achtergrond. Als je goed kijkt zie je ook al rechts de breiwerken rond de boomstammen schitteren.
Er was een fijne drukte en gezelligheid te bespeuren. Je kon er ook ontbijten lekker op je dekentje of quiltje op de grond in de grasweiden van het park.
Met vrouw en macht zoals je ziet is iedereen aan het breien geslagen. Vooral de mensen van onze brei groep hartelijk dank. Je kon er zelfs leren breien, zie op de volgende foto de kinderen aandachtig luisteren naar de uitleg van de breijuf. En dat breien in is dat kan je wel zien!
Zelfs de zijtakken moesten er aan geloven, het is precies of er zitten slangen in de bomen.

Nog een foto van het opstelteam. Van het opstellen zijn ook foto's gemaakt en die zal ik er dan volgende week op de blog zetten. Hieronder zie je ons Sonja, ze heeft menig uurtje breiwerkjes aan elkaar zitten naaien, Maar het mag gezegd, Het is heel leuk om te zien!


De bomen blijven wel even aangekleed in het park. Ga zeker eens kijken naar je eigen breiwerkje er zitten echt kunstwerkjes tussen. Prachtig gedaan en iedereen bedankt!

Vlek Carine, geniet van het mooie weer!

3 opmerkingen:

 1. 'k ben ook eens gaan kijken. Gezellige drukte en fantastisch weer. Proficiat voor Sonja en haar medehelpsters die voor het mooie breiwerk en de leuke aan geklede bomen hebben gezorgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SUPER!!! Maar ik zat vandaag zonder vervoer, dus ben ik er niet geraakt! Leuk dat je hier de foto's deelt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. piep

  wat een mooie bomen,
  prachtig gedaan van de breiclub en sonia superwerk.

  Ook mooie foto van jezelf trouwens So ia.

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen