dinsdag 30 juli 2013

Verzoekje.

Af en toe krijg ik complimentjes dat mijn blog leuk is om te lezen.
Ik doe het ook héél graag. Als ik er de tijd voor vind, en inspiratie heb.
Ik zie dat ik de 47. OOO bezoekers nader.
Soms staan mensen te popelen voor ze slapen gaan, nog rap even kijken op de blog van Carine. oh , niets nieuws vandaag.  Ik lees dan ook héél graag de opmerkingen onderaan ieder verhaaltje. Hélaas zijn er slechts een paar mensen die een reactie geven. Het zou fijn zijn en me stimuleren om verder te doen???  als er wat meer gasten komen opdagen toch?

Ik  zou het héél fijn vinden!
Groetjes Carine

5 opmerkingen:

 1. Ik begrijp je volledig! Ik vind dat ook altijd erg leuk. Je steekt er tenslotte best wel wat tijd in om iets te posten hé.
  Bij deze ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp je volledig! Ik vind dat ook altijd erg leuk. Je steekt er tenslotte best wel wat tijd in om iets te posten hé.
  Bij deze ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Carine je doet het fantastisch goed. Inderdaad nog even voor het slapen gaan eens kijken of er nog nieuws is en zie er staat weeral iets op. Ikke blij want morgen is er weer crazy patch! 'k Zal een tandje bij moeten steken om terug gelijk te komen met de anderen. Veel tijd heb ik niet gehad, kleinkindjes he!
  Slaapwel en tot morgen
  Groetjes
  Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Carine,
  ja hoor! Het volgen van jouw blog is ook één van mijn favoriete dagelijkse bezigheden en een vast ritueel om de drukke werkdag op kantoor mee te beginnen. Met dat eerste kopje thee naast me nog gauw even ontspannen alvorens die telefoon weer aan gaat. En dan maar hopen dat je telkens iets nieuws weet te vertellen waar ik dan de rest van de dag mee verder kan. Bedankt voor zoveel leesplezier en al die leuke ideetjes. Reageren ligt zo niet direct in mijn aard maar nu ik weet dat je dit fijn vindt, zal ik me wat meer laten horen. Tot binnenkort. Rebecca.

  BeantwoordenVerwijderen