dinsdag 18 maart 2014

crochet a long en randje per week, deel 1

Hier de crochet a long van Peggy en haar mama, en van Sonja,, bij de middelste heb ik mee kleurtjes gekozen en Peggy kan dat uitstekend combineren vind ik, goed gedaan meisje!

 En de randjes per week van Peggy, mezelf en haar mama Jeanine leuk hé zo naast elkaar ik ben nog lang niet klaar maar dat komt omdat ik weer op de lappen ben geweest met DH naar Brugge die scone.


Brugge, daar heb ik gestudeerd, en ook mijn Kantdiploma gehaald, alhoewel mijn kant aan de kant staat, met al de handwerk en patch meer dan handen vol alhoewel het soms kriebelt...Zie eens goed naar deze kapelletjes op het dak, Was het niet Valentijntje toen ik daar was? je zou het zo zeggen. Brugge is voor mij thuis komen, mijn tweede thuis!  terug naar de crochet a long... nu

Hier zie je links die van Gilberte, Ze heeft ook de micobe te pakken... En nog eens  Sonja, ja die is ook verslaafd... mooi hé zo naast elkaar!

groetjes Carine

4 opmerkingen:

 1. Carine, wat heb jij toch oog voor kleine details. Nooit eerder die Valentijn-kapelletjes in Brugge opgemerkt. Mede door jouw begin ik in het straatbeeld ook meer en meer motiefjes en patchwork te zien. Heb vorige les je kantkaft en eindwerk voor je kant-diploma met opengevallen mond al kunnen bewoneren. Chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Carine,

  ik heb al heel wat crochetjes en randjes zien passeren op het internet. Het is echt leuk hoe iederéén er haar eigen draai aan geeft.

  Groetjes,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. piep hey juffie weer erg genoten van je blogje en wat een mooie werkjes allemaal happy quilting knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooiiiii zeg en wat een passie hebben jullie....heel leuk om dat te zien én lezen!... Xlinda

  BeantwoordenVerwijderen