vrijdag 16 december 2016

Scissor keeper

Dat is de opdracht voor het komende kerstfeestje. Ik heb er twee gemaakt.en ze zijn ingepakt. Benieuwd wat jullie ervan gemaakt hebben. Wat is nu een Scissor keeper? Wel dat is zo'n klein hebbeding dat je aan je schaartje hangt. Het is meteen een herkenning om je eigen schaar te kunnen vinden. Leuk stofje ooit gekregen van lieve Lief Thank you so mutch! Mijn favoriete borduurfiguurtje, Peter Rabbit en zijn zusjes. Ik heb er een ovaaltje van gemaakt. Lintje niet vergeten , belangrijk om aan je schaar te kunnen hangen...beetje panda vulling erin. En dan heb ik er een rondje Franse knoopjes op geborduurd. Van harte voor wie straks mijn cadeautje kiest!

Zondag is de winkel open om kerstinkopen te doen vanaf 11.00u dacht ik. 
Laatste lessen van dit jaar zijn er, en komen er nog aan. Dankjewel lieve cursisten voor alle mooie momenten samen. Beetje plagen, beetje teveel snoepen... komt niet goed ...Leuke donderdag was het weer ... klein groepje deze keer maar Zeer intieme momenten, deze week, hartverwarmende gesprekken... enorm gemis... hartje luchten. Dan weer goed kunnen lachen! Ook dat hoort bij het lesgeven. Naaimachines repareren, je knopje staat verkeerd.... schouderband staat wat uit de maat, misschien even proberen aan de andere kant? Ik heb een superjob. 
Vele mensen hebben het moeilijk, zijn ziek, en zijn er nu even niet. Weet dat we jullie missen. En kop op lady's. We geraken er samen door. Een mailtje hier een sms'je daar... hop naar ons Roza op de fiets. Zo beweeg ik nog eens...om haar een bolletje DMC 8 te brengen, ze is slecht te been geraakt niet meer tot bij ons.
Maar ze is goed bezig alles in tien voud zo kennen we haar! 


Ik heb de cursuslijsten klaar voor voorjaar 2017. Naast de vrije bee veel workshops om iets bij te leren of verder in te oefenen. 
 En kijk wat ik heb gemaakt ... klein speldenkussentje leuk presentje gauw gemaakt. Kan nog voor Kerst?
Ik laat het zien in de eerstkomende lessen. Nieuwe uitdaging voor jullie maak je eigen creatie hierop uitleg volgt. Fijn weekend!
 Groetjes Carine  tot zondag?

5 opmerkingen:

 1. Zo een scissor keeper wil ik ook wel onder de kerstboom.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ontbijt zondag ll. was weer een voltreffer. Mooie creaties gezien en een leuke scissor keeper mee naar huis en een tof patroontje waar Carine ons mee bedacht. Bedankt juf. Sonja en Gilberte ... jullie hebben stalen zenuwen tijdens die kwetterende vrouweninvasie in de winkel. Allen tot 2017! Rebecca.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. weer een jaar voorbij we zien elkaar weer in 2017 vele groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ook van mij voor iedereen fijne feestdagen!sonja en naald en draad

  BeantwoordenVerwijderen