zondag 18 september 2011

Terug van een heerlijk tripje naar Saint-Marie-aux-Mines.

Ik heb beloofd verslag uit te brengen van onze uitstap naar Saint-Marie-aux-Mines. Om 3.00 u in de morgen zijn we vertrokken richting Luxemburg. Mijn lieve man is onze chauffeur van dienst, en brengt ons veilig en wel tot in Saint-Marie. We hebben vlot kunnen rijden en vinden een goed plekje om te parkeren. In een mum van tijd staat de parking vol. Net nog tijd om een koffie te gaan drinken in een plaatselijk bakkerijtje. Krijg je geen zin als je dit ziet?


Om 9,30 u gaan normaal de deuren open. Maar zo'n massa vrouwen zijn niet te houden. Winkeltjes van over de grenzen heinde en ver, iedereen had zijn beste quiltspulletjes netjes gepresenteerd. Overal eens gaan snollen en ideetjes opsnuiven stond op ons programma de eerste morgen. Daarna begon onze ronde om de quilttentoonstellingen te gaan bekijken. België was dit jaar gastland en had tal van quilts geëxposeerd in Eglise de la Madeleine. Ik laat jullie er enkele zien.
En... Van wie is deze quilt hieronder? Martine Mortelmans die kennen we, klantje van onze winkel!

 We vonden de tentoonstelling van de Belgische quiltersvereniging zeker boeiend en geslaagd!
 Dikke proficiat hoor!
wordt vervolgd...
Sonja en Carine

2 opmerkingen:

 1. piep

  Ik popel om het vervolg te zien....
  doet me watertanden hoor.

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We zullen de foto's op een dvd zetten en in de winkel laten afspelen op de tv. Zo kan iedereen een beetje meegenieten.vlek Carine

  BeantwoordenVerwijderen