woensdag 26 oktober 2011

Nieuw Rico Boekje no.130, nieuwe breiboeken en een nieuw Tilda boekje!

Goed nieuws voor de kruissteek fanaten! We zijn reeds aan boekje No. 130 als je ze mee verzamelt. Dit keer is het tijd om de badkamer en toiletjes op te vrolijken. De bijpassende handdoeken en gastendoekjes zijn gemaakt in mooie tinten oudroze, grijs, bessenrood, aubergine en ecru  en de tekeningen uit boekje NO. 130 kunnen zoals altijd geborduurd worden op de speciaal ingeweven rand. Kikkers, vissen, zeehondjes, vogels, maar ook vlinders, bloemen en natuurlijk ook een alfabet om namen en boodschappen te verkondigen. Vb WC, Welness...
De handdoeken en de boekjes zijn nu binnen, en ik kan je vertellen dat de kleuren echt mooi zijn. Zoals jullie al weten hebben we bij naald en draad de collectie zesdraad van Rico ook in ons assortiment, zodat jullie echt met de door hen geselecteerde kleuren kunnen werken. Succes verzekerd!

Er is voor onze breisters ook nieuws, Katia heeft een breiboek uitgeschreven voor beginnende breisters  met als titel: 't is gemakkelijk!
en het zijn jeugdige modellen. Dus oma's aan de top, breien voor de tieners, of leer onze tieners zelf de breipriemen ter hand nemen. Of kom naar onze  breijuf op woensdag namiddag en zaterdag morgen.

En er is nog een nieuw breiboek en het is hoog tijd om er aan te beginnen, zelf kerstballen breien. We hadden al de Franse versie maar de Nederlandse versie is nu ook aangekomen.

Tenslotte voor de Tilda liefhebsters, Het nieuwe boekje van Tilda is er ook!
Kerstmannen met een pofbroek, lieve engeltjes en nog leuke dingen om te knutselen.
Binnenkort hebben we weer Tilda dag en dan knutselen we samen leuke Tilda spullen? Kom je ook?, Zie op de website naald en draad.eu voor de data.


groetjes van Sonja
Carine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten