dinsdag 6 augustus 2013

Eventjes problemen hier in blogland.

Bedankt aan de mensen die me goede raad geven ivm foto's verkleinen   Een collega van DH gaf ons de raad om de foto's te verkleinen met Photoresize 1000, opgezocht, ok het marcheert om ze te verkleinen maar ik heb al een heleboel foto's eraf gegooid en nog staat mijn licht op rood. Pas als het groen is mag ik er weer foto's opzetten.
De vorige keer heeft het mij ook enkele weken gekost.

Bon dan maar zonder foto's.
Veel van naaien of haken komt er niet in huis. Mijn arm doet nog steeds enorm veel pijn.
Sedert de tentoonstelling  en dat is al eventjes zit ik met een rechterarm die niet meewilt.
Foto's genomen echo, niets te zien. Pillen gegeten dat mijn maag onderste boven is en niet meer meewil...
Terug osteopaat ingeschakeld misschien kan die mij helpen.
De eerste beurt was een geweldige verlichting... tot ik terug mijn computertje vastnam om de nieuwe cursuslijsten te maken. Zondag en maandag teveel weer veel pijn, nog eens naar de osteopaat. Maar nieet veel zaaks deze keer.
Gelukkig mag ik morgen nog eens komen...
Het zou mijn nek zijn en mijn eerste rib?
Dus niets doen , help ik word nu helemaal gek, ik mag het niet dromen  dat ik niet meer kan naaien , quilten ,
Hoelang moet dat duren?

Gisteren een leuke BBQ avond gehad. Bedankt lieve vriendinnen, als je elkaar al zolang kent dan is dat zo hé, bedankt voor de cadeau, jullie weten ons wel te verwennen.

Groetjes
Carine

4 opmerkingen:

 1. oei oei Karine, ik voel met je mee en duim dat die osteopaat enorm zijn best gaat doen. Voorlopig nog niet te veel doemdenken en moed houden. Ne koppige Westvlaming geeft zich niet zo direct gewonnen hé? Van harte beterschap.
  Rebecca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Carine,

  ik vind het heel jammer van je arm. Moest de osteopaat je niet genoeg kunnen helpen dan toch maar verder laten zoeken tot je geholpen kunt worden. Ik duim voor je dat het snel terug de goede kant op gaat met je arm want stilzitten daar zijn we nog te "jong" voor,hé?! Heel veel beterschap, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel beterschap, hopelijk ben je er snel van af

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar Carine toch! Dat is niet leuk...Hopelijk vinden ze snel wat er juist aan de hand is. Dan kan het genezingsproces echt starten... Ik duim voor je! x Linda Marchand

  BeantwoordenVerwijderen