maandag 3 februari 2014

Randje per week eindelijk stof is aangekomen! Een tipje van de komende borduurlessen.

Liefhebbers randje per week meedoen, dat kan nog steeds. Inmiddels zijn weer twee rollen stof aangekomen. Dus haast je repje naar de winkel. Eén in het wit en één in linnenkleur. Heel mooi perfect voor de opdracht.
 Ik ben niet mee deze week, maar ik probeer nog steeds langs de achterkant streepjes te verkrijgen en tot nu toe is het me gelukt, de volgende dat wordt andere koek maar als het me lukt dan laat ik het jullie zien.

 


Ondertussen was het vandaag hier in Brasschaat schitterend weer, het zonnetje scheen in mijn veranda en daar was het heerlijk vertoeven. tussendoor naar de kiné voor mijn schoudertje en af en toe een steekje naaien aan mijn borduurlessen voor binnenkort. De voorbeelden zijn nu eindelijk klaar en ik laat jullie een klein tipje van de juweeltjes zien. Voor wie graag naar de lessen komt. Er worden verschillende borduursteken uitgelegd en aan ieder de keus om er later iets leuks van te maken. Een tasje wordt het bij mij, maar je kan er ook een quiltje mee maken. of wie weet wat jullie zelf verzinnen. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Er staan 9 bloemen op het programma. De lessen zijn op woensdagvoormiddag, 1 ste les is op 19 februari.


Nu donderdag staat de wrap and go map op het programma. Deze map is bedoeld om je geknipte blokken mee te nemen van hier naar daar of van daar naar hier, snap je?
Ook nu donderdag zijn er plaatsen vrij, wil je gewoon lekker gezellig erbij zijn kom dan gerust af maar geef een seintje. Groetjes Carine

5 opmerkingen:

 1. Hallo Carine,

  de geborduurde bloemetjes zijn heel mooi! Ik moet me nog komen inschrijven maar ik wil het heel graag leren:)
  Groetjes,

  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. piep oh ze zijn zo mooi, die bloemen, ja ik wil....kojk er al naar uit, knuffie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was van plan te komen...keek er zo naar uit....maar er zijn twee collega's ziek......en je weet wat dat betekent he Carine :) Hopelijk tot volgende week!!!xlinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaaaaa... Ik zie dat er volgende week ook lessen zijn!!! Dan ben ik ook van de partij!!! Ik heb al een aantal blokken af die ik wil showen! Xlinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Carine
  gewoon prachtig. zou dit ook héél graag van je leren, maar ik ben momenteel nog met zoveel andere dingen bezig die ik eerst af wil werken (of toch bijna). Heb alvast weer iets nieuws om naar uit te kijken. groetjes. Rebecca.

  BeantwoordenVerwijderen