maandag 14 juli 2014

Medaillonquilt nieuwe Challenge? Mandje bloemen...

Wie meedeed aan de quipday laatst in juni kreeg van Sonja een mandje bloemen.
Mandje bloemen ??? Met dit mandje bloemen als je de challenge aangaat... mag je iets maken.
Is het nu een pannenlap, een kussen, een tafelkleedje, een quiltje of heb je zin om het mandje in een quilt te verwerken? Alles mag niets moet;;; vanwaar kennen we dat?Omdat niet iedereen op de quipday aanwezig was en we nog mandjes bloemen over hebben willen we iedereeen de kans geven om met deze challenge mee te doen. Bovendien krijg je een cadeaubon van 15% als je stoffen koopt om je bloemenproject te starten.
Zo kan iedereen zelf zijn kleuren en stoffen kiezen!

Ikzelf maak er een medaillonquilt van, ik ben gestart met een blok van 20 op 20 cm en daarrond heb ik driehoekjes gezet.
Ik ben zelfs al een paar toertjes verder... Wil je mijn quilt in wording namaken dat mag ook. Dan kies je je eigen kleuren en kun je bij Sonja de patroontjes vragen. Ik zal hier op de blog telkens laten weten dat er een ronde patroontjes klaar is.

Hebben jullie nog vragen? Stel ze gerust.
Veel succes vanwege Sonja en mezelf
Carine

4 opmerkingen:

 1. piep een zalig initiatief vind ik dit, en kijk al uit naar al die verschillende creaties , hopelijk doen er heeeel veel lappevrouwtjes mee knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kom op he Mieke laat je inspiratie werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toon je snel even een foto van het vervolg aub, want mijn driehoekjes zitten bijna in elkaar en ik weet niet hoe ik verder moet gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig hoor, Carine!!! Heel warm die kleur rood! Xlinda

  BeantwoordenVerwijderen