woensdag 5 november 2014

Halloween was weer een feest...

Gisteren pas aan de foto's geraakt waarvoor dank aan Maria, deze Prudance was haar fototoestel vergeten... maar gelukkig had Maria eraan gedacht.

De avond begon al vroeg, vanaf 18.00 kon je bij Naald en Draad terecht voor een Halloween knutsel frutsel avond.De winkel zag er weer prachtig uit in het klasje stond lekkers klaar en een frutsel werkje.


 Opperheks Sonjasie was er helemaal klaar voor en toen
 kwamen ze één voor één binnen.
 Ziehier ons pompoentje met een indianen heks.
 De vrolijke bende, het geraamte niet te vergeten en dan een paar heksen zonder kleren euh  heksen- uniform.


De three Musketetten waren er ook, verspreking van de hoofdrolspeelster, waardoor natuurlijk de hele avond in een lachsalvo en in kleur werd gezet.

Er was nog iets dat ik moest vertellen maar dat ben ik kwijt. Dat komt ervan als je teveel jenever drinkt en niet mer weet waar je hoofd staat.
Als er dan nog ene binnenvalt laat op de avond...Josephasie  had haar haar laten groeien voor dees gelegenheid en en haar pukkel extra in de verf gezet.
Iedereen werd nog op een spinselchocoladekoffiekoekje met salamanderkwijl getrakteerd. en moe maar voldaan zijn we huiswaarts gekeerd. Gelukkig was er géén storm!
Ondertussen weet ik het weer; De eikel van Rose-Mary is héél mooi geworden. Ze was de enige met de Mug - Rug want en zo zeiden de heksen wij hebben al een eikel in the house... voila zei R-M nu heb ik er ook één! klinkt niet zeker? Je moest er bij geweest zijn dan zou dit verhaaltje héél leuk zijn...


En nu mogen alle pompoenen in de soep!
groetjes en bedankt voor de fijne avond!
Sonja en Carine

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er inderdaad héél leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was precies een heel gezellige avond! Wat zien de dames er mooi uit!! Grtjs Martine

    BeantwoordenVerwijderen