zondag 9 augustus 2015

Wat? zolang geleden? cursuslijsten al klaar!

Oei, oei, Wat vliegt de tijd, het is weeral zoooooolang geleden dat ik tijd maakte voor een blogje.
Wat ik dan aan het doen was? tripje naar Barcelona, lessen opzoeken, nog de zomercursussen doen... trouwens heeeeeeeeeel leuk geweest. blackwork projectje in de handwerklessen opgezet...
 maar dan ook je... wilt het niet weten, twee kamers boven onder handen gepakt. OP R U I M E N , dat kan ik niet goed. ik kan altijd van alles gebruiken. Maar als je je kleerkast moet afbreken omdat er nieuwe vloerbekleding komt, dan moet je wel. kleren weg doen, kan ik niet... Logeren in een andere kamer, slapen in de living, want er is gechapt boven...
De verfpotten staan klaar, vloer moet eruit, is maar 49 jaar geworden maar wij willen ook eens iets nieuws...Maar ik heb het toch gedaan!Flink van mezelf. Zus zei je kan het needle Veerle zei hop het komt goed! In mijn Naaiatelier daar kan je nu ook mensen ontvangen...
Oude kasten weg ergens anders, tweede leven ( klasje van Dochter) die kan ook wat gebruiken... en sorteren maar.


En dan nog eindelijk beslist wat de afwerking van mijn rode quilt wordt, die trouwens nog steeds geen naam heeft...ecru piping en een bruine bies. Best nog een hele klus.

En dan joepie!  De nieuwe cursuslijst is af, Programma is geweten maar ik kan nog niet alles laten zien. wegens geen tijd gehad om alles uit te werken maar ik heb er   nog      tijd    he?
 Kunnen jullie alvast naar Naald en draad langs om ze te komen halen.
Agenda nakijken en lessen reserveren aub.
Binnenkort ook op de website te zien.

 Ik ben ook bezig met een leuke haaktechniek of 3... uit te proberen...

 En nog steeds geen quiltboeken genoeg..?.Deze kast wordt vervangen. De kleur van de ruggen van mijn boeken vervagen. Ik kon zo het juiste boek pakken die ik wou maar de zon schijnt te hard in mijn veranda en ze krijgen allen dezelfde kleur. niet fijn!


Bon, De zon scheen ook keihard donderdag en mijn etalage foto's trekken op niet veel. Je zult moeten life komen kijken...

Al bij al ik hou van het zonnetje hoor en ik hoop nu mijn grote werken achter de rug zijn ik naald en draad weer kan vastpakken ipv de stofzuiger, vod en dweil.

fijne week iedereen!

Vlek Carine en de groetjes van Sonja
 en voor Gilberte veel beterschap want die heeft een pijn voetje...

4 opmerkingen:

 1. Hallo Carine,

  Wat heb je het weer allemaal mooi beschreven! Fijn dat het zo goed vooruit gaat met de werkzaamheden boven. Je zult heel tevreden zijn als alles af is en jullie er dan weer jaaaaaaaaaaaarenlang plezier van hebben!
  Groetjes, ook aan Sonja en Gilberte(en ik duim dat het voetje snel weer beter is!)
  Tot woensdag, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Carine, eindelijk weer eens wat nieuwe berichten! Je hebt duidelijk niet stilgezeten. Curieus wat er allemaal van 'vergeten spulletjes' uit die kastjes is gevallen. En ik die dacht veel boekjes te hebben! Foto even voorleggen aan "mijn" DH. Jij weet een mens wel curieus te maken. Kom zo snel mogelijk naar de winkel om die lijst. Heel veel beterschap Gilberte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Carine, eens de werken klaar zijn kan je er weer jaren van genieten ;-) maar t'is niet leuk ik hou er ook niet van.
  Ik kom gauw weer eens langs in de winkel.
  Gilberte héél veel beterschap!

  groetjes, Chrisje

  BeantwoordenVerwijderen