zondag 10 januari 2016

Ik ben er nog jawel...

Ik ben er nog jawel en jullie ook denk ik... te zien aan mijn aantal pagevieuws. Ik zit aan  100 349!
joehoe toch wel leuk voor iemand die niet met de computer is geboren. en er bijna niets van kent. Moet af en toe een paar vriendinnen inschakelen om met raad en daad mijn misstappen te bespreken.
Bon ik verschiet van mijn eigen. we zijn al de de 10 de januari... ik heb zowat een writersblok of een blogdip momenteel.      

Maar ik kan het niet blijven uitstellen...

Een héél gelukkig nieuwjaar, goede gezondheid, veel inspiratie  en veel plezier met je handwerk en met elkaar in de lessen en workshops bij Naald en Draad.
Goede voornemens gemaakt? Minder eten, meer bewegen? Lief zijn voor elkaar!
Ik las daarnet een artikel in de krant, interessant. Weg met alle goede voornemens, er komt toch niets van in huis. en geleerd van Miranda, ik sport ook; ik train mijn restaurantspieren.
Ik verander dit jaar van tactiek, ode aan het gezond verstand...
Ik stel mij de vraag WAT MAAKT MIJ BLIJ?
Ik ga het rustiger aan doen. Ik kan niet alle voorbeelden uitwerken zoals ik altijd deed. Ik probeer de patroontjes te zoeken maak een plan, vertaal wat er moet gedaan worden soms op het moment zelf.Ik maak een tasje, kan het iets groter, kleiner... ja dat kan allemaal.

Ik probeer iets zelf te ontwerpen, zit in mijn hoofd. kan er niet uitkomen wegens geen tijd. Tijd waar vind je dat? Facebook aan de kant duizenden ideeën passeren de revue fijn, even teveel voor mij...

Het lijkt niet zo vrolijk hier hé? Net mijn kerstboom afgebroken... alle bollen terug veilig in de doos. er is er dit jaar maar 1 gebroken... Gezellige tijd voorbij... ik heb er nog een weekje aangebreid. Driekoningen moesten nog komen... en nog twee nieuwjaarsbrieven te lezen.
Maar nu is alles opgeruimd, behalve de sneeuwmannen. nog geen sneeuw gezien maar hoeft voor mij niet.Weet niet wat doen?
Veel te veel aanbod... keuzes maken Remmery...
Randjes per week 2014, 2015  en Simone van Soed idee gaan verder...
Crochet a long? 2014, 2015 en Yolanda gaat verder met een nieuwe...
De brei gekte die loopt gewoon door en welke kleur Trui heb je nog niet gemaakt?
In de patchworkwereld blijven ze ook bezig.
Mijn Di Ford geraakt niet gequilt... mijn Nathalie Meance daar moet ik nog zoveel aan doen.
The farmer's wife 1930 is een leuk project...
De Moda's mandjes quilt die quilted Jeannet uit Nederland nieuw leven in blies.
en dan heb je nog het 365 Challenge  quilt Blocks, elke dag een blokje maken.

Nee dat zal je niet doen ik volg wel mee op de facebook pagina's supporter voor die wel mee doet en zo kan ik helpen waar er vragen zijn.
Ik kreeg deze week bericht dat de Quiltmania er aankomt en dat de simply vintage er eindelijk is wat had die een vertraging zeg!


Ik start deze week woensdag met de workshop Agenda hoes maken vergeet je agenda niet...
of een I pad hoes principe is het zelfde.

De versiering kan je achteraf nog, we doen enkel de uitleg voor de afwerking perfect zonder ook maar 1 zichtbaren naad! hoe doe je dat? moet mijn datum veranderen...
 detailke met een verloopdraad toerke haken.

En dan donderdag gaan we deurstoppers starten, het spreekt vanzelf dat dit niet op 1 les af kan zijn hé... of een window... kan niet op de naam komen. Dit huisje heb ik zelf verzonnen maar ik heb nog andere modellen in petto die komen uit leuke boeken!
en de achterkant is nog veel mooier...Dat kan je life komen zien.

Zo ik eindig met enkel sfeerfoto's van onze eerste Kerstparty het was een succes. Volgend jaar doen we het weer? Suggesties welkom!
Bedankt voor de talrijke opkomst. bedankt voor de speldenkussentjes.bedankt dat jullie erbij waren.
 En de kerstman die zag dat het leuk was!
 na het ontbijt nog een stukje taart?
Tijdens  De show and tell waren er vele oh's en ah's en werden er mooie en de mooiste handwerken en patchworkstukken bewonderd.

Groetjes Carine


5 opmerkingen:

 1. mooie tekst en daarna een mooie foto van annie en carin en de 2 jongeren vele groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Piep leuk blogje goed voornemen.. Iets rustiger aan zus, zal ook lukken hoor... Knuf knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hele boterham! Ja, je tijd goed gebruiken met dingen die JIJ belangrijk vindt geeft meer voldoening dan alles proberen te volgen wat er van alle kanten aan je voorbijvliegt. Grtjs Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je doet het nog steeds super met onze blog af en toe een dipje overkomt iedereen,we vliegen er met z'n allen weer tegenaan tegen een nieuwe toekomst met hopelijk veel ideeën en me-time!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'k Was gisteren op de les agendahoesje maken! Had kruisstekenlapje bij dat ik ergens nog had liggen en dit om het allemaal wat persoonlijker te maken. Ben blij met resultaat (basic) en ga me nu volledig focussen op de verdere versiering van mijn map. Dankjewel Carine voor de leuke tips. Ben weer helemaal "zen". Rebecca

  BeantwoordenVerwijderen