dinsdag 15 november 2016

Ze zijn aangekomen...

Daar zijn ze dan de eerste stoffen van Ellie's Quiltplace! De patronen van deze jonge dame verkoopt Sonja al meerdere jaren. Maar nu is er haar eigen stoffencollectie bij ons aangekomen. Voor de fans... op de website van EQP kan je haar nieuwste project downloaden; Winter Wandering, helemaal gratis. En kan je dus ook echt de stofjes hiervoor gaan gebruiken. Het patroon is tot stand gekomen door een samenwerking met nog andere bekende namen... zoals ons Els Feteris van Bobbin in Nederland. Gail Pan en Jubama. Maar meer daarover later dus.
De stofjes zijn jong, lief, je kan ze gebruiken voor fuzzy cutting.... ik heb ze gisteren bewonderd ... er zit een mooie glans op. Wij wensen Ellen veel succes. Jonge mensen die zich zo inzetten in onze quiltwereld zijn zeldzaam en moeten we helpen! Wie doet er mee?
Ik heb alvast het patroontje afgeprint!Gisteren kwam groep 1 aan de beurt... lang geleden dat we elkaar zagen. De herfstvakantie zat ertussen... dan mijn applicatie weekje bij Ted Storm... waar ik nog steeds van nageniet!
En er passeerden weer pareltjes langs mijn I padje...
Peggy is druk bezig met de Kerst..
De Engel staat al mooi te wezen... 
Mama Jeanine heeft een oude techniek uitgeprobeerd, Assisi borduurwerk. Dit is een kruissteek waarbij de achtergrond is ingevuld en de tekening uitgespaard blijft.
Dan was er de tas van Astrid... patroontje van ons vriendinnetje uit Hongarije van  Foltvilag.
Voor en achterkant...
Hilda maakt een groei meter... naar een model uit een boekje van Rinske Stevens.
Voor de kleine Gust... 

Morgen gaan we leuke spullen maken voor in de Kerstboom... voor hen die ingeschreven zijn ... tot dan. Groetjes Carine 
 
4 opmerkingen:

 1. Allemaal mooie dingen, maar ik weet niet meer waar eerst aan beginnen veel te druk met verhuizen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat de stofjes van EQP er zijn!
  Mooie werken laat je weer zien! Die groeimeter is toppie! Wat zal Gust daar blij mee zijn!
  Veel plezier met het maken van de Kerstspullen... Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OOOh inerdaad weer schitterende stofjes. Zie het wel zitten om mee te doen aan de Winter Wandering. Die handtas hoop ik tijdens het kerstontbijt even van dichtbij te mogen bekijken. Rebecca.

   Verwijderen
 3. Juist je blog gevonden! Fantatisch dat je zo vlug ( nog voor mij) naar Ted kon! Martine ( van op de tentoonstelling in Gent)

  BeantwoordenVerwijderen