zaterdag 27 augustus 2011

Laatste vakantiequiltingbee

De vakantie loopt stilaan op zijn einde, het was een vruchtbare zomer op het gebied van patchwork en quilten.( door het slechte weer, je kon niet gaan fietsen of wandelen of je kon niet in de tuin werken,je moet het positief bekijken.) Dus kwam er extra tijd vrij voor onze hobby! Deze foto is van de vorige bee
Ons Roza is reeds aan haar 6 de handtasje bezig, nog 5 te gaan ...  (tasje in wording staat achteraan op de foto.) En haar Japanse quilt uit quiltmania schiet ook aardig op. Heel mooi gedaan Roza.

Gerda heeft het momenteel met boekomslagen... In de crazy techniek en met mooie siersteken afgewerkt laat ze hier een exemplaar zien.
Gerda is jarig in januari maar omdat ze dan steeds op reis is, trakteerde ze nu in de laatste quiltles met lekkere cake als afsluiter van alweer een leuke quilting bee!

Op deze foto de dames van de laatste bee en op de tafel zie je twee weddingrings van Hilde en een mooie tas van Zelia.' t was weer genieten hé dames?
Hier is Zelia uitgebreid de uitleg aan het doen over hoe ze haar mooie tas in hexagon heeft afgewerkt.

En Roza  zit alweer te puzzelen aan een blokje uit de Japanse Quilt, dit keer een waaier. De waaier bestaat uit dunne reepjes stof. We hebben gewerkt met een bias bar om het voor mekaar te krijgen. Maar het lukte, alweer een trukje bijgeleerd, zegt Roza . Ik moest hier 20 jaar vroeger zijn kunnen komen!


Gelukkig hebben we elke maand weer een bee om naar uit te kijken, nog zooolang wachten ?
groetjes Carine


1 opmerking:

 1. piep

  mooie resultaten, nen ja "de zomer" of wat ervoor oet doorgaan is op zijn eind,

  maar die nieuwe data voor de bee's van het najaar staan al in vette letters in mijn agenda hor, zou ze voor geen geld willen missen

  aftellen maar, en tewijl die naaldjes verder laten prikken natuurlijk

  knf mieke

  BeantwoordenVerwijderen