dinsdag 20 december 2011

Nog Kerst cadeautjes... Amigurimis?

Maria heeft voor de neefjes een nieuwe tenue gebreid. Je ziet duidelijk dat het blauwe voor een stoere jongen is en het lichtblauwe mutsje en sjaaltje dat zal wel voor een meisje zijn, niet?
Wat grappig dat poezenhoofdje!
Pomponnetjes zijn gemaakt met een pomponmaker, dat kan je vinden bij naald en draad.

Martine heeft zo rap eens al gauw op een mum van tijd twee van deze tasjes ineen gestikt. Hoe was het weer? Er is een truk voor, even opfrissen en dan lukt het weer!
Dit is de winterversie van ons zomertasje, herkennen jullie het? Dat is toen in allerlei frisse leuke zomerstofjes gemaakt geweest. In de plaats van inpakpapier steekt Martine nog een leuk cadeautje in de tas en zo heeft ze een cadeautje in een cadeautje, leuk gezien niet? In de handvaten is er een opening voorzien zodat de stof er mooi doorheen kon. Uiteraard verkoopt Sonja deze handvaten bij Naald en draad.


Hieronder nog een cadeautje voor creatievelingen met de haakpen.


Al gehoord over Amigurimis?
Dit is haken van miniatuur poppetjes, of een paddestoeltje, of een cactusje....enz. In dit koffertje zit dus een starterspakket, er zit een boekje bij met voorbeelden en tekst en uitleg. Je kan dus direct aan de slag.

En vanaf nu mag ik alleen nog maar foto's nemen in de richting waarop de zaken te zien zijn. Als ik mijn foto draai op de computer, en ik stuur de gedraaide foto door naar de blog, dan komt hij steeds tevoorschijn in de eerste ongedraaide positie, Ramp excuses zal er in het vervolg proberen aan te denken als ik foto"s maak. Nu nog eventjes je computertje draaien...dan kan je een mooi tasje zien in de juiste richting!

groetjes Carine

2 opmerkingen:

  1. Het probleem met de foto's op hun zij, kan je oplossen door van die foto's eerst een copie te maken die je (reeds gedraaid) nog een keer bewaard en dan zou die rechtop moeten blijven. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Merciekes, maar ik dacht dat ik dat ook al geprobeerd had. toch bedankt.
    Ik zie ook dat er meer bloggers last hebben van dit probleem
    Vlek Carine

    BeantwoordenVerwijderen