maandag 5 november 2012

Give away!!!

Onze give away was precies wat moeilijk te bereiken! Ik heb iets aangepast bij de instellingen zodat nu ook kanshebbers zonder blog kunnen deelnemen, let wel dat je je naam er bij noteert want anders is het heel moeilijk jullie terug te vinden!

Nog wel letters invullen maar je hoeft geen account te bezitten.

Veel succes!
 Zie twee blogjes boven, daar staat de opdracht!
groetjes Carine

8 opmerkingen:

 1. Mijn antwoordje staat in je eerste bericht :) Hopelijk lukt het nu voor de anderen beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken Naald en Draad al heel lang maar kwam er vroeger alleen maar als ik iets nodig had. Sinds ik verschillende cursussen volg is het precies een 2e thuis geworden. Je vind er altijd wel iets dat je kan gebruiken of maken. Kortom het is een fantastische winkel, een echte schatkamer vind ik.
  Ik ben wel geïnteresseerd in het patchworkpakketje.
  groetjes
  Rose-Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Carine, ha...eindelijk kan ik reageren op je blog!!!!Je installeerde tot mijn grote vreugde 'anoniem' zodat ik nu af en toe een antwoordje kan plaatsen...

  10 jaar geleden kwam ik bij Naald en Draad een rits kopen. Ik zag daar mooie zonnebloemen staan en vroeg me af of ik dat ook kon maken. Sonja verzekerde me van wel en ik schreef me in voor de cursus. Ik heb toen hele mooie zonnebloemen gemaakt die ik nog altijd heb. Daarna volgden nog heel veel cursussen waar ik mooie hebbedingetjes heb leren maken (vogeltjes, pompoenen, kerstboompjes, kerstmannen,...). Op een keer vroeg ik me af of ik ook patchwork kon leren...En jij dacht van wel. Dus ben ik er aan begonnen en nooit meer mee gestopt. En ik doe het ontzettend graag! Het enige probleem is dat ik zo weinig tijd heb soms. Ik zie dan al die mooie dingen op je blog verschijnen en dat is heel frustrerend!

  Bij deze wil ik je eigenlijk bedanken voor het jarenlange geduld want ik ben niet echt een naaiwondertje. En hoe dikwijls heb ik niet gevloekt wanneer mijn machine tegensputterde? Jij bleef stoïcijns kalm en de machine kreeg jij altijd aan de praat. Jij blijft onvermoeibaar glimlachen en geeft mensen het gevoel dat ze iets kunnen. en dat is heel fijn! Ik wil er nog wel aan toevoegen dat het ook prettig winkelen is bij 'Naald en Draad'. Zij zijn ook een deel van de succesformule!

  Bedankt dus aan het ganse team! Als ik bij de gelukkigen ben, kies ik voor het patchworkpakketje.

  xxx

  Linda Marchand

  BeantwoordenVerwijderen
 4. “Of iemand een leuke stoffenwinkel in de buurt wist”? vroeg ik mijn collega's. Helaas zijn ze niet zo door het handwerkvirus gebeten en werd ik naar de andere kant van de stad gestuurd, wat ik niet zo zag zitten. Dan maar zélf op zoek gaan naar een verkooppunt dichter bij huis. Internet is daar een uitgelezen hulpmiddel voor. Al gauw kwam ik op jullie aantrekkelijke site terecht en viel ik van de ene verbazing in de andere. Sindsdien zit ik weer boordevol nieuwe plannen. Nu ik jullie gevarieerd cursusaanbod ontdekt heb, besloot ik om niet langer meer te wachten tot “later” en eindelijk eens wat tijd voor mezelf te nemen en te realiseren wat ik al zolang van plan was. Diezelfde avond nog liet ik me inschrijven voor de beginnerscursus quilten. Inmiddels heb ik mijn eerste les er opzitten en kon ik aan de hand van de tentoongestelde werkstukken in de winkel vaststellen welke kunstige en speelse mogelijkheden er zijn eens je de basistechnieken onder de knie hebt. Het is niet altijd evident om bovenop een fulltime dagtaak nog eens 3 uur geconcentreerd op een stoeltje te zitten, maar dankzij de deskundige aanpak van lesgeefster Carine kwam ik heel ontspannen buiten. Ik geniet nog steeds na van al die eerste nieuwe indrukken en kan haast niet wachten om de volgende cursus aan te vatten. Tja, eens je de deuren van dit handwerkparadijs binnen stapt, geraak j’er gewoon niet meer buiten. En dat beamen ook mijn medecursisten die hier al jaren hun gading vinden. Stel je voor dat ik dan ook nog eens het patchworkpakketje kan winnen ....
  groetjes
  Rebecca Goddaert

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Carine,

  ik ga ook eens proberen te reageren.

  De eerste keer dat we elkaar zagen was in de Engelse les in Schoten. Op een keer bracht je een handwerkje mee en dat zag er leuk uit. Dus kwam ik ook naar de les in Wijnegem. Maar niet lang want jullie verhuisden naar Schoten.

  Ik kom graag naar de winkel en naar de les. Het is er altijd gezellig. Ik doe ook mee aan de challenge en daar is al veel mee gelachen. Toen ik de eerste blokjes meebracht die ik gemaakt had vroeg je heel voorzichtig of ik wel wist dat het thema "Mijn huis een thuis" is want er was nergens een huis te zien. Inmiddels heb ik wel een huis in mijn challenge:)

  Ik hoop dat er nog vele lessen en mooie dingen zullen volgen en zou met het patchworkpakketje ook wel iets kunnen maken.

  Groetjes,

  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Carine,

  Door het enthousiasme van Rose-Mary, ben ik jaren geleden toch maar eens met haar meegegaan naar de cursus Patch. Toen was dat nog in Wijnegem. Het was een fantastische ervaring en ik voelde mij direct thuis in de groep. Sindsdien zijn we een hechte groep geworden. De groep is zlfs zo hecht dat we met enkele dames twee maal per jaar een midweek Quilten doen.
  In het begin had ik het voornemen om een quilt af te werken en dan pas iets nieuws te beginnen. Daar is niet veel van in huis gekomen hoor. De microbe had me te pakken en nu heb ik thuis al heel wat projecten liggen die nog moeten afgewerkt worden. En de winkel van Sonja is ook moeilijk te passeren als we woensdagavond naar de patch gaan. Mijn vingers beginnen bij wijze van spreken te jeuken. Er is altijd wel iets nieuws te vinden. De boeken en tijdschriften die je meebrengt bevatten ook veel mooie projecten en het is moeilijk om nee te zeggen bij gebrek aan tijd.
  Ik hoop nog veel tijd te hebben, zodat ik mijn projecten kan afwerken en om nieuwe te starten.

  groetjes

  Reinhilde Geerts  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na een bezoekje aan Naald en draad werd ik verliefd op de berenquilt.

  Zo heb ik mij ingeschreven voor de lessen van de berenquilt. Maar als beginner krijg je die niet af op een paar lessen. Zo ben ik blijven plakken voor de quilt lessen en het patchwork. Daar is het dan ook niet bij gebleven, naaien en breien doe ik ook, zo kan ik soms beter blijven slapen.

  Ik hoop dat we nog lang mogen blijven komen. Dank iedereen voor alle steun die ik kreeg.

  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eindelijk gelukt, joepie, Carine mag kiezen, groetjes en tot de volgende .....

   Verwijderen