zondag 18 november 2012

Prettig ontvoerd!

Vrijdag morgen kreeg ik te horen van  DH dat ik een uur kreeg om me klaar te maken en een valies in te pakken.
Verrassing ... Ik heb voor vanavond een hotelletje geboekt. Doe je stapschoenen aan. Dikke jas .en een kleedje voor 's avonds te gaan eten.
??? hoe en waar gaan we dan?
Naar de zee? naar Gent? naar de Ardennen?Ik bestookte hem met 100 vragen...
Ok, ik laat me verrassen. Boek meegenomen om de laatste pagina's te lezen...
Algauw waren we in Gent en reden we richting kust. Nieuwpoort? Daar waren we in de zomer al geweest en Nieuwpoort is best een trendy badstad geworden. Ik had  nog een kortingsbon van 15€ voor de ...
Oh nee! die hebben we niet mee. Ja, DH wist hem niet liggen en als hij het mij had gevraagd dan was mijn euro direct gevallen. Dan maar zonder bon.

We hadden geluk met het weer, mijn gebreide haarband op en stappen maar. Er was géén wind, aan zee heb je soms de kans om gezandstraald te worden. langs de dijk, De kerstbomen stonden er al en in de straat hangen de lichtjes ook al klaar. Ze zijn goed bezig, daar in Nieuwpoort.
Winkeltje in en uit, en dan een lekkere chocolade melk en een koffie verkeerd. Dat leek ons wel een leuke zaak. Brasserie Casino voor de gelegenheid...
's Middags zijn we er een slaatje gaan eten. Brie eventjes in de chapelure gedraaid en gefrituurd met allerlei gebakken paddenstoelen en  sla. Heel lekker. Rond 3 uur trokken we richting Westende en daar was onze eindbestemming.

We werden onthaald door een vriendelijke meneer die ons direct zijn hele villa liet zien.
Even relaxen buiten in de jacuzzi, dat leek ons wel wat. heerlijk ontspannen in 39° de max..
Het interieur is smaakvol ingericht en heel gezellig.Ik laat jullie meegenieten.

Het ontbijt was heerlijk stond geserveerd in de keuken, voor ieder wat wils. Allerlei lekkernijen, kazen, gerookte zalm, teveel om op te noemen.
Glaasje vers fruitsap, koffie,thee of chocolademelk naar believen.
Je kon een eitje bestellen naar keuze, ter plaatse klaargemaakt door de gastheer. vers fruit; mango, ananas, clementines...
netjes gedekte tafels, overal sfeervolle hoekjes. Ik zou er zelfs kunnen wonen.
Da auto mocht nog even op de parking blijven staan en via een privé wegeltje konden we recht op recht naar de dijk stappen. Daar hebben we nog een grote wandeling gedaan. En we zijn geëindigd zoals we zijn begonnen met een lekkere koffie verkeerd en een chocolademelk.
Het was een zeer aangenaam verblijf. bedankt Jean Luc!
Hier komen we zeker nog terug met onze kinderen.

's Avonds zoals altijd jaarlijkse traditie met onze vrienden en Sonja gezellig naar de Night of the proms. De sfeer zat er direct in. Anastasia heeft een stem als een klok en the Jacksons zijn  een legendarische familie.
naturally 7, mannen die met hun stem geluid maken als instrumenten. en dan zoals altijd John Miles. Ozark Henry een Belg. en dan nog een harpist uit Nederland Remy Van Kesteren. Het was weer geweldig!
We hebben even zitten tellen; we zijn reeds 21 keer geweest.  Het was de 28 ste NOTP en gisterenavond was het de 300 ste keer. Er was een filmploeg aan de gang om alles op te nemen en zoals gewoonlijk laten ze dit zien rond de feestdagen op één.
Was je er niet bij dan kan je het  zien op TV. alhoewel dit nooit hetzelfde is als in het echt.

Morgen maandag  fijne week
Bedankt DH (dear husband)
groetjes Carine

3 opmerkingen:

 1. Hallo Carine,

  Ik kan me voorstellen dat dat een hele leuke surprise was! Ja, ja, je hebt het getroffen met je DH en hij ook met jou!
  Zo eens lekker uitwaaien kan echt goed doen... dan kun je er weer eventjes tegenaan!

  Groetjes, ook aan de DH,

  Martine(en Ivo)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk zo'n verrassing! Eens lekker ontspannen met z'n tweetjes. Dat kan deugd doen en zo'n toffe mensen als jullie beiden, verdienen dat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. piep, wat maakt dit berichtje me blij, zo genpten, zaaaaaaalog, jullie verdienen dat

  knufje mieke

  BeantwoordenVerwijderen