woensdag 22 april 2015

WAK

WAK week van de amateurkunsten-Schoten van 24 april tot 4 mei 2015 -De kleine kunstenaar.
 Er is van alles te doen omtrent amateur kunstenaars op het marktplein. Deze keer zullen ze het pleintje vol containers zetten. Er is ook een grote tentoonstelling in de Kaekelaar.
Ben je nieuwsgierig kom dan gerust eens kijken en spring dan binnen op zaterdag bij naald en draad.
ik ben er in de namiddag en probeer er mijn Di Ford (een quilt) te dubbelen met behulp van houten latten. Een kunst om die drie lagen stof aan elkaar te krijgen...??

 Nieuwe stoffen binnen van Edyta Sitar, enkele van haar batics Over The Rainbow, prachtig, je kan batics heel goed combineren met andere stoffen.Leuk sjaaltje breien met nieuwe Lang garens? prachtige draden te combineren met mohair...

En dan deze gezellige mand, gisteren in de haak les in oranje en fuxsia , hoe schrijf je dat? plezant om te doen, durf je dit niet avonturen binnenkort is er weer haakles!


nog een paar lieve bloemenstofjes nieuw binnen...


en dan weer een paar afo's. Deze prachtige Hardanger is van ons MagdaEn Frieda heeft haar prachtige quilttas klaar! Nu kan ze niets vergeten, lat mat cutter werk alles past in vakjes.


misschien tot zaterdag?
groetjes Carine

4 opmerkingen:

 1. Piep veel mooie werken, ik morgen gossip verder dubbelen met de latten
  Knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Carine,
  wat een mooie hardanger! En die quilttas, toppie, staat al heel lang op mijn to-do-list:) Grtjs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie werkjes waar weer heel wat tellen en meten aan te pas komt. Is het niet Frieda? Altijd leuk je blog te kunnen volgen. Zelfs vanop mijn ziekbed. Brengt was afleiding. Groetjes. Rebecca.

  BeantwoordenVerwijderen