maandag 12 september 2016

Vakantiegevoel nog even bijhouden...

Mijn hoofding is veranderd... wou na de vakantie het herfstgevoel weergeven... een beetje in de sfeer komen... nog even mijn vakantie herinneringen bijhouden en dan hebben mijn zus en ik besloten om  de vrolijke bloemenrand ook nog wat te houden. En kijk met dit mooie weer van de laatste dagen zou het zelfs helemaal misstaan.

Wat heb ik het goed gehad samen met DH even alles loslaten doen waar je zin in hebt, wandelen naar de vuurtoren, vorig jaar niet gelukt wegens  ineens een gigantische bananenplantage voor je neus.
Maar dit jaar een tweede poging met een meer beredeneerde richting en een leuk gezelschap heb ik die dag meer dan 23562 stappen gezet. voor mij een hele prestatie. Normaal van de ene stoel naar de andere...bij Naald en Draad maar goede voornemens we gaan ervoor! ik probeer meer te bewegen.Natuurlijk zou ik nooit op vakantie gaan als ik niet een tas met mijn mooiste stofjes en enkele ideeën bij had. Dit stofje had ik vorig jaar gekocht in Saint-Marie aux Mines. Tijd om er iets mee te frullen. Ons juf heeft terug een klasje waar ze heel blij om is. En het hangt nu mooi te wezen aan het prikbord in haar klas. 

Dit is de start van een kleine stitchery wat ik er van gemaakt heb laat ik jullie later nog wel zien. Ik startte van een patroontje gevonden op pinterest maar ik  heb er mijn eigen tutch aan gegeven. 
Dit mooie vogeltje heb ik uit het leuke boek van Norma Whaley die we in augustus in de winkel aankregen van Quiltmania. Het ruitenstofje dat had ik nu net nodig sé.
In de les hebben wij het niet alleen over handwerkjes, maar soms koken of bakken we... En zijn we bezig over boeken. Dit boek heb ik ooit gelezen maar dat is jaren geleden... Ik heb het nu geleend van Linda. Het is nog niet uit... Geen tijd genoeg gehad denk ik!

 Bon, druk bezig met van alles.... Al gehoord van een nieuw materiaal als tussenvulling? Die ben ik aan het uittesten. Het werkt primahet is precies een mousse die uw tasjes wat volume geeft en tegelijkertijd staat het stevig recht.
 Groetjes Carine

2 opmerkingen:

 1. eindelijk weer een teken van juf Carine want ik was wat uitgekeken op die smoutebollen. Benieuwd naar de nieuwe ideetjes. Rebecca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's in je nieuwe hoofding!
  Je hebt precies wel iets met vogeltjes bij al je nieuwe patroontjes!
  Nog veel succes met al je nieuwe bezigheden en met stappen zetten!
  Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen