vrijdag 17 februari 2017

17-02-2017

17-02- 2017 dit is toch wel een speciale datum niet? Ik heb hetzelf niet bedacht hoor. Radio presentatrice Eva Daeleman was er over bezig vandaag...na een drukke maandag met Sonja en Gilberte naar de groothandel, leuke spullen zoeken voor naald en draad... nieuwe lessen in het verschiet... nog even geduld dames.
Lesgeven is niet alleen mooie steekjes aanleren, vooral ook luisteren naar mensen, deze week toch wel emotionele verhalen voorbij gekomen, die me aangrijpen, die me bijblijven. Vrienden steunen bij het verlies van hun dierbare, drie keer afscheid nemen op 1 week, wat gebeurd er?

Op vrijdag ben ik thuis, poetsdag, wasmachines draaien, koffietje drinken... en een beetje opgewonden...voor de ervaring die ik volgende week kan beleven. Koffers pakken! 
Een kleintje met propere kleren, een grotere met mijn patchworkspullen! Volgende week ga ik met een paar andere Ted-o-fielen terug in het Noorden van Nederland terug op cursus bij Ted Storm! 
Ik kijk hier enorm naar uit, cursisten van de vorige cursus terug zien, en de lerares die een enorme bagage aan ervaring aan ons zal doorgeven, een kans om mijn applicatie techniek te verfijnen. 

Naald en draad laat ik dus weer een keertje in de steek maar hou de blog volgende week in het oog ik probeer wel eens iets te schrijven.
En morgen ga ik met mijn liefste Valentijn op date, fijn weekend iedereen!
Waar? Dat is nog een verrassing ...?
Groetjes Carine

1 opmerking:

  1. Succes! Wij redden het wel op dinsdagavond.LVH

    BeantwoordenVerwijderen