donderdag 20 juni 2013

De tentoonstelling is open!

Deze morgen was het dan eindelijk zover! Zolang we erover gepraat hebben, zo snel was onze eerste dag voorbij. We begonnen met nog hier en daar wat mooie bloemstukjes te zetten. Kathy is onze bloemist van dienst en probeerde er iets van te maken aangepast aan het thema, zo zie je bloemen in een koffiekan??
Bedankt aan onze vrijwilligsters quiltangels om een oogje in het zeil te houden en  de mooie handwerken te soigneren door met de witte handschoentjes de achterkant van sommige handwerken of quilts te laten zien aan nieuwsgierigen.
De prijzen 1, 2 en 3 zijn toegekend door onze jury die serieus hebben gewikt en gewogen. Ik heb er nog geen foto's van voor op de blog. Maar wil je ze zien dan kan je komen kijken nog tot en met zondag.
Er zijn vandaag al heel wat bezoekers geweest en we verwachten in het weekend ook nog veel volk. De bezoekers kunnen mee beslissen om nog een publieksprijs toe te kennen.
Veel groetjes en misschien tot op de tentoonstelling!of in de winkel.
veel liefs en quilt groetjes Carine en Sonja


1 opmerking:

  1. Het is een hele mooie tentoonstelling. Ook altijd fijn om alle verschillende soorten handwerken bij elkaar te zien- het ene nog mooier dan het andere.

    Zeker eens gaan kijken!

    Groetjes,

    Martine

    BeantwoordenVerwijderen