maandag 24 juni 2013

Gisteren veel volk geweest .

Beste bezoeker, Ik laat jullie weten dat de tentoonstelling een succes was!  Wie gisteren aanwezig was heeft zelf van de sfeer kunnen snuiven.
Ondanks het slechte weer, de braderij en de loopwedstrijd zijn er gisteren zo'n 625 bezoekers geweest. Iedereen was vol lof over de tentoonstelling en het niveau van de werken.
Pluim voor alle mensen die  bij ons hun beste werken gedurende wel een hele tijd aan ons hebben toevertrouwd.
Om 15,30u zijn we terug de stemmen gaan tellen, en om 16.00u zijn de laatste stemmers erbij gezet. Maar het was al vanaf dag 1 duidelijk dat nummer 3 zou winnen en met een zeer ruime voorsprong op de tweede plaats.
Dan ook een welverdiend applaus aan Magdalena Ven met haar huisjes quilt.
Magdalena maakte haar quilt in de traditionele logcabin verwerkt met huisjes in kruissteek .
Van Harte proficiat Magdalena.

En dan hadden we nog een prijsje voor de mooiste, of origineelste label.
Bij het aangekochte pakket zat er een klein ecru lapje stof. Daarop moesten ze een tekening van een huisje (uiteraard) op een eigen manier verwerken in een label.

Martine van Reet, jawel dezelfde mevrouw die ook al de tweede prijs heeft behaald heeft ook de label prijs binnengehaald.
Ze heeft een envelopje gemaakt en als je het envelopje openmaakt dan zie je haar naam en adres maar om privacy redenen laat ik dat hier niet zien, jammer.
Martine, proficiat!Ik hoop dat we niets kwijt zijn, Piet konijn was door een kindje heel geliefd maar is onderschept...
En onze schildpad Suske is toch ook niet door de heksen in de soep gedraaid...
Dus Chantal je kan je huisdier komen terughalen van af morgen.
Nu rij ik richting Schoten daar de boel samen met Sonja wat mee gaan sorteren, want het leslokaal dat ziet er niet uit!

Deze avond zet ik de foto's van de prijsuitreiking op het blogje.
Groetjes Carine2 opmerkingen:

 1. piep

  Ik wil jullie hartelijk danken voor het vele werk dat jullie de afgelopen dagen deden om de tentoonstelling tot een "opnieuw" evenement te maken.

  Heb er met volle teugen van genoten.

  knuf Mieke

  I

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sonja, Carine, de mannen en alle helpende handen, heel erg bedankt dat jullie ons als cursisten de kans hebben gegeven om deel te mogen nemen. En is er al eens iets niet helemaal naar de zin van iemand, of wordt er al eens door de ene of andere gezaagd over luttele dingen, de overgrote meerderheid van de cursisten vindt het fantastisch wat jullie toch weeral voor mekaar gekregen hebben. Een prachtige omgeving, alles zo goed mogelijk en zo veilig mogelijk opgesteld, volgens thema, volgens kleur en altijd met de glimlach ... wel dat verdiend een dikke dankjewel en ook een grote proficiat voor jullie allemaal. Zonder dit initiatief zouden wij onze spulletjes ook niet kunnen tonen. En ik ben daar heel eerlijk in ... dat vind ik erg leuk! Zo'n challenge geeft nu net dat ietsje meer en brengt ook mensen tesamen. In ons groepje kan je zeker zeggen dat we elkaar tot een hoger niveau getrokken hebben, samen kleuren kiezen, moed inspreken enz... Tof initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen