zondag 16 juni 2013

Leuke quip- day gehad!

Met onze tentoonstelling zo dicht van de quip-day op 15 juni 2013 hadden we een drukke dag extra voor de boeg.
Omdat we eerst niet van plan waren deze dag te organiseren... maar onder luid protest van vele quipwilligen... toch heel blij dat ik het wel gedaan heb!

We waren met zo'n 33 vrouwen samen gekomen in het Cogelshof te Schoten. Een prima locatie met een terras die we spijtig genoeg niet gebruikt hebben wegens te koud. Maar binnen kon het niet beter.Grote tafels, iedereen had ruim plaats, (nodig) want we sleuren wat mee...
Telefoontje gekregen van Nicole,  (die instaat voor de werking van provincie Antwerpen voor de Belgische quiltersvereniging).  Ze wenste ons veel plezier en vroeg ons een verslagje door te mailen  voor de quilt-info.
Wij wensten op onze beurt de collega-quipsters in het station van Berchem veel amusement.
 In de namiddag kwam Paula er bij. Paula werd 60,  kreeg nog nooit zoveel felicitaties en we konden zingen van o wat zijn we blij, o wat zijn we blij... niet omdat ze jarig is maar voor de lekkernij! Er was voor ieder wat. Een druifje, mandarijntje, cake een wafeltje... zelfbediening.
Beneden konden we kopjes lekkere koffie halen en de broodjes al dan niet met smos...
Af en toe kwamen er bezoekers eens kijken wat al die snaterende patch en quiltende vrouwtjes daar aan het doen waren. Dat was dan ook de bedoeling van de Quip-day overgewaaid van de States.
Voor ons de tweede keer maar ik denk dat het ook een jaarlijkse traditie wordt,  wat denken jullie ervan?


Bedankt iedereen voor de fijne dag!

Carine

4 opmerkingen:

 1. Hallo Carine,

  ik vond het weer een heel geslaagde dag en ik heb een projectje af gekregen en ben aan een nieuw begonnen. Meer moet dat niet zijn:)
  Ik kijk al uit naar Quipdag 2014!!!

  Groetjes,

  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een erg leuke dag en heb ook wat nieuwe mensen leren kennen. Altijd leuk! Noteer me maar al voor volgend jaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Was een plezante dag. Voor herhaling vatbaar.
  Hocus Pocus Patch Groetjes
  Lydia

  BeantwoordenVerwijderen