donderdag 9 januari 2014

De cadeautjes zijn gegeven...

Nu mogen de foto's op de blog,
Lydia maakte voor de kleinzoon een mooie rugzak. En of dat hij fier was, hij neemt hem mee naar school!

Hier nog in de startblokken en daar tadaaa klaar!Martine maakte voor al haar kleinkinderen een persoonlijk geschenk. Dit quiltje is gemaakt met paneeltjes en blokken vierkantjes in aangepaste kleuren. Op de volgende foto kan je zien wat haar andere kleinkindjes kregen.Op het zelfgebreide truitje heeft ze een auto gemaasd. 
De vriendin van Tom kreeg een tasje voor Kerst.En kijk wat ik gekregen heb! Een leuk voederhuisje, daar was ik al jaren zot van.
In het begin geen vogeltje te zien maar nu ze het gevonden hebben. Ik heb er met mijn fototoestel op de loer gestaan en al halfingedrukt gehouden, anders was de vogel al weer gaan vliegen.


En het is me gelukt, schattig om te zien, ze zijn altijd met een groepje en mogen precies om de beurt een graantje komen kiezen. waar da ne mens nu gelukkig van wordt hé.prettig weekend.
Carine


4 opmerkingen:

 1. piep, zalig blogje vlek, oh Martine wat is het allemaal mooi geworden, en jij blij met voederhuisje, ik vind het ook zo mooi,om zien

  knufje mieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Carine,

   wat zijn dat stuk voor stuk mooie cadeautjes. De ontvangers zullen wel heel blij geweest zijn!
   En wat heb jij een mooi voederhuisje... veel plezier er mee...
   Groetjes, Martine

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Dat rugzakje is echt super gemaakt! Heel mooi :) Zo'n voederhuisje is prachtig en kan heel rustgevend zijn om er naar te kijken.
  xxx
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen