zaterdag 18 januari 2014

Randje van de week

Randje van de week is voor mij eigenlijk een jobke voor tussen twee lessen door, wachttijd nuttig gebruiken...
 Maar ik maak er een sport van om te proberen aan mijn achterkant verticale steekjes te verkrijgen.
Daarom was ik nieuwsgierig of me het nu ook weer lukte en ben ik toch maar al begonnen.
Zo laat ik ook ineens de randjes van de vorige week zien.

Veel plezier!
Wil je ook meedoen met randje van de week, klik dan op het logo rechts bovenaan en je komt alles te weten over randje van de week.
prettig weekend!
Carine

5 opmerkingen:

 1. Bij mij is het ook quasi gelukt om allemaal streepjes te hebben. Bedankt voor de hulp :) En ben erg blij met het mooie band dat ik bij Naald en draad heb kunnen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Carine,

  de steekjes(voorkant) en streepjes(achterkant) zien er heel mooi uit! Dat gaat nog al een lap worden als je elke week zo goed vooruit gaat!!!
  Fijn weekend,

  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. piep, wouw dat wordt mooi en die achterkant zo mooi...dat moet je van de juf leren denk ik,..
  fijne zondag knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Respect!!! Ik begin er best niet aan...de lap zou dikwijls door de living vliegen want ik krijg die lijntjes NOOIT veticaal!!!! :) :) :) xlinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doet mij een beetje terugdenken aan het lapje dat ik in het 3de leerjaar bijeen moest naaien in de wekelijkse handwerkles op vrijdagnamiddag. Ik spreek over 1963 - ik was toen 7 jaar. Voor iedere basissteek moest een andere kleur DMC gebruikt worden. Was een rijtje klaar mochten we uit juf's aanlokkelijke naaidoos een andere kleurdraad komen kiezen. Dat stimuleerde en je zag zo al wie aanleg had, wie niet. Het werd uiteindelijk een mooi geheel en het lapje heeft jaren mijn nachttafeltje versierd. Spijtig genoeg ging het in de loop der jaren verloren. Wat zou ik er nu fier op zijn. Jammer ook dat handwerklessen uit het leerpakket geschrapt zijn... Rebecca.

  BeantwoordenVerwijderen