donderdag 31 oktober 2013

Komt ons Eufrasie wel op tijd ?

Nu had ik wat voor deze week, Mijn heksen vriendin Eufrasie lag met een hersenschudding in de Klina, en ze had beloofd om naar naald en draad te komen... en mij te helpen met de pompoenspeldenkussentjes.
En mijn dochter Elke is aan het fietsen naar de apotheker en op 2 meter voor haar breekt er een tak van een boom net voor haar neus. Gelukkig kon ze op tijd stoppen, en had de buurman het zien gebeuren.
De brave ziel heeft in zijn pyjamaatje de reuze tak van de straat gesleept en de gemeentemannen zijn die komen in stukken zagen en hebben de boel opgeruimd.
En dat allemaal terwijl ik lekker in mijn veranda een projectje aan het uitproberen was! Je zou zo verongelukken voor uw eigen deur. brrr ik mag er niet aan denken. En ik had niets gehoord!  Bon Eufrasie had beloofd Brownies te bakken voor de Halloween party bij naald en draad? Ik ben benieuwd of ze het redt.en of ze er de juiste ingrediĆ«nten zal indoen, ze is al zo verstrooid en nu nog met een hersenschudding, als dat maar goed komt!Ik  laat jullie alvast het begin zien van alweer een nieuw projectje. wordt vervolgd.

En nu Eufrasie opbellen en vragen hoe het nu zit voor deze avond.
Ik heb alvast mijn heksentenue bovengehaald en mijn zwarte nagellak gezet!
Gelukkig is er geen storm deze avond.
En weet je niet wat doen kom dan eens langs bij Sonja.
Happy Halloween voor de thuisblijvers!

3 opmerkingen:

  1. Ben niet zo een Halloweenfan, maar heel veel plezier daar iedereen ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze Eufrasie zat vast in de bossen van Lichtaart, anders had ze wel eens komen piepen. Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ben er geweest als toeschouwer en het was heel leuk,

    BeantwoordenVerwijderen