maandag 27 november 2017

Wat een weer bromde de beer..

Regen, geen weer om de kat of hond door te jagen. Was weer een paar daagjes oppas voor den Tito de poes van de buren. Om negen uur ontbijt en om 18.00 uur avondeten. En hij weet wanneer het etenstijd is hoor dan komt hij eraan.

Was een druk en heerlijk weekend geweest. Vrijdag kappersbeurt. Totally me time en verwend worden door Wendy van haar idee in Kapellen. 
foto van Haar Idee.

Zilver eruit en voor enkele dagen geen gekke krullen. Alhoewel met dit vochtig weer.... daar zijn ze al weer! 

Huisje aan de kant... gelukkig hulp van Superman DH die hier de boodschappen doet en lekker kookt! Vandaag home made lasagne op het menu.

Op tijd in bed... morgen zaterdag ga ik met de Three needles naar de beurs in Nieuwegein. Ik vertrek graag op tijd en met ons Lucy die exact de weg vertelt, geen opstoppingen ( files) waren we ruim op voorhand al daar. 

Rose Caddy van Mieke bij de hand om de voorraad in op te slaan. Wij op weg ... komt ons een vriendelijke jongen met een golfkarretje vragen of we soms meerijden?  Yep zeg ik is dit een nieuwe service? Wij met zijn drieën op het golfkarretje, snel een selfie dit geloofd anders geen kat?

Komen we aan een beursgebouw, rode loper, mannen in maatpak?
Serieus dit is niet ok! Zaten we wel verkeerd. Eindje terug daar moesten we zijn. Deuren gaan pas open om 10.00 u. We starten de dag met een lekkere koffie en een stuk appeltaart!

Wat leuk om zo je dag te starten toch?

Dit meisje trok direct mijn aandacht. Ze versierde grote isomo ballen met sterren versiert met parels en pailletten. Ik was opzoek naar de stoffen van Paula  Nadelstern. En dit waren de stoffen die ik zocht. Hiermee kun  je prachtige kaleidoscope quilts mee maken. Helaas de rol was per ongeluk thuis in de winkel gebleven. Er komt in jan een nieuwe collectie aan. Ben benieuwd ? 
Mijn Belgische naamgenoot ' in de les bij Ted tegengekomen.) Wat leuk elkaar te zien. En enkele die hart naald en draad fans helaas geen foto genomen..... 

'S middags een broodje en weer wat snollen .  En hup terug naar huis. 
Nog een koffietje dames? Of liever een glaasje wijn? Ja dat tweede zagen de needles wel zitten. 

De dag was nog niet klaar... we gingen naar de Night of the Proms. Niet veel verwachtend...op de affiche geen wereldsterren, vooral Belgisch en Nederlands talent... toch enorm goed meegevallen. Mel C van de Spice girls ... jeugd idool van ons dochter. Ze had drie cd's van hun.... wauw 
Een meisje van 16 jaar Emily Bear heel sympathiek, vriendelijk en wat een talent! Pianiste eerste klas.
En den John Miles is er ook steeds bij. We gaan meer dan 20 jaar al naar de proms met een vrolijke bende die dan mee komt bij ons thuis om na te praten. 
Volgend jaar ? Dan gaan we weer...

Deze week is het Vrije bee op donderdag en woensdag. Volgende week een extra les appliqueren.. daar zijn nog een paar plaatsjes vrij. Les boompjes maken gemist? Of Kerstballen je mag dat ook volgende week komen meedoen wel even aanvragen voor de gepaste materialen.
Kijk eens naar wat deze enthousiaste Annita allemaal heeft gemaakt?
Ze zijn voor in de koffiebar van Nel,  de dochter van Anita ' Nelly coffee in Antwerpen ' En daar is wel wat meer moois te zien op patchworkgebied. Nieuwsgierig? Ga daar maar eens een lekkere koffie drinken. 



Fijne week dames! 
Groetjes Carine










1 opmerking:

  1. Leuk verslagje, Carine! Ik hoop dat je goed hebt kunnen "snollen" :) Groetjes, Martine

    BeantwoordenVerwijderen